Profesii

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Medicamentului, numită în fruntea Casei Naţionale de Sănătate

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Medicamentului, numită...

Autor: Georgiana Mihalache

25.01.2019, 22:10 1444

Adriana Cotel (36 de ani), numită în luna octombrie a anului 2018 la conducerea Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, este noua şefă a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, numită la propunerea ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, printr-o decizie publicată în monitorul oficial.

Este a doua schimbare a şefului Casei, o instituţie cu un buget de 34 de miliarde de lei, într-un singur an,St după ce în ianuarie 2018 fostul şef al CNAS - Laurenţiu Mihai, renunţa la conducere, iar locul său era ocupat de Răzvan Vulcănescu.

Adriana Cotel, de asemenea, a stat doar trei luni la conducerea Agenţiei Medicamentului.

Recent, au apărut informaţii despre legătura dintre Adriana Cotel şi Mihaela Triculescu (43 de ani), numită la începutul anului în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Cele două au fost asociate în compania Inspire General SRL din Dolj, al cărei obiect de activitate este intermedieri în comerţul specializat şi care figurează cu 0 angajaţi, cifră de afaceri de 43.000 lei, la un profit de 4.600 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO