Profesii

Actorul Mugur Mihăescu, alias Garcea, este noul consilier personal al primarului

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu

Autor: Mediafax

29.08.2017, 00:00 586

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl va avea drept consilier personal pe Mugur Mihăescu, ce va fi responsabil cu relaţia cu Centrul Istoric al Bucureştiului, informează primăria. 

Mugur Mihăescu este cunoscut în special pentru rolurile sale din comedii, mai ales pentru rolul miliţianului Garcea. „Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, îşi completează echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principală responsabilitate relaţia dintre municipalitate, prin toate instituţiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureştiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curăţenie, ordine publică etc.

În urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului, persoana desemnată să ocupe această funcţie este vicepreşedintele ACCIB, Mugur Mihăescu“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

Mugur Mihăescu este cunoscut pentru rolurile sale din comediile autohtone, cel mai cunoscut personaj al său fiind agentul de poliţie Garcea.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme şi cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie“, a spus primarul Gabriela Firea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO