Profesii

Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano Ronaldo, după 9 ani la Real Madrid

Aceasta este echipa la care ar putea ajunge Cristiano...

Autor: Mediafax

01.07.2018, 15:47 3174

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a surprins întreaga planetă cu discursul său de la finalul meciului cu Liverpool, când Real Madrid a cucerit pentru a 13-oară Liga Campionilor, iar fanii au cu adevărat motive de îngrijorare.

Tuttosport anunţă că Ronaldo ar putea ajunge la Juventus în această vară, fix după ce au început să apară speculaţii conform cărora clauza de reziliere a lui Ronaldo a scăzut de la 1 miliard de euro la doar 120 de milioane.

„Ronaldo - Juve, ce poveste", titrează cotidianul Tuttosport pe prima pagină. Argumentul italienilor este acela că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, are o relaţie foarte bună cu familia Agnelli, care administrează clubul Juventus Torino. Cristiano n-a dorit să vorbească despre viitorul său în urma eliminării de la Campionatul Mondial, dar după finala Ligii Campionilor a avut câteva declaraţii interesante: „A fost foarte frumos să joc pentru Real Madrid. Nu am dubii, sunt decis. Vă voi spune mai multe pe viitor. Le voi oferi un răspuns clar suporterilor, aceştia au fost mereu lângă mine.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO