Profesii

Aceasta este cea mai bună companie pentru care să lucrezi în România

Aceasta este cea mai bună companie pentru care să...

Autor: Simona Tatu

31.03.2018, 15:13 3239

Adobe (IT), Edenred România (tichete şi carduri de masă), Eisberg România (industria alimentară), Pfizer România (farma), McDonaldÕs (fast food) şi SecureWorks România (IT) sunt companiile locale considerate cei mai buni angajatori în 2017, arată rezultatele studiului Best Employer de anul acesta, realizat de divizia de consultanţă în HR Aon Hewitt, parte a companiei de brokeraj de asigurări Aon România. 

Subisidara locală a companiei americane Adobe, unul dintre cei mai mari producători de software din lume, a primit pentru a patra oară consecutiv premiul Best Employer. Compania a realizat în 2016 o cifră de afaceri de circa 120 milioane de lei (26,7 mil. euro) şi peste 500 de angajaţi, potrivit ultimelor date ZF. 

Premier Restaurants România, firma care operează lanţul de magazine McDonaldÕs pe plan local, este considerată şi ea una dintre companiile unde nivelul de devotament profesional în rândul angajaţilor este ridicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO