Profesii

A opta promotie a programului MBA Romano-Canadian

29.10.2003, 00:00 30

O noua serie de studenti ai programului MBA al acolii de Studii Postuniversitare de Management de pe langa Academia de Studii Economice Bucuresti - Programul MBA Romano-Canadian, a incheiat cu succes un an de studii, primind la finele saptamanii trecute diploma de absolvire. O data cu aceasta noua serie, numarul total de absolventi ai programului se ridica la 446, cei mai multi lucrand in prezent pentru mari companii multinationale, in principalele banci din tara, cu capital romanesc sau strain, dar si in strainatate.


Programul MBA Romano-Canadian este un proiect comun sustinut de Academia de Studii Economice Bucuresti si de doua universitati canadiene - cole des Hautes tudes Commerciales Montreal si University of Ottawa. Cursurile sunt predate majoritar in limba engleza, atat de profesori canadieni, cat si romani. Programul ofera in prezent doua specializari - Marketing si Finante.


"In curand vom oferi si o treia specializare, managementul productiei, care, alaturi de finante si marketing, este foarte solicitata pe piata," a spus directorul programului, Ioan Ursachi. Programul este full time, dar pentru a se adapta la cerintele pietei, s-au facut unele modificari.


"Am decis ca inscrierile sa aiba loc practic tot timpul anului. De asemenea, incepand de anul trecut am introdus o a doua componenta a programului, numita <MBA In Action>", a spus Ursachi. "Continutul acestei variante este identic cu al programului full-time, dar studiile dureaza aproape doi ani, astfel incat studentii sa nu fie nevoiti sa-si paraseasca locurile de munca. Aceasta oferta complementara a avut mare succes, asa incat in acest an academic avem 125 studenti, dublu fata de anii precedenti - 35 la cursurile MBA Intensive (full-time), 41 in seria MBA In Action care a inceput cursurile anul trecut si le va termina in 2004, respectiv 49 de studenti In Action care au inceput cursurile in 2003", a adaugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO