Profesii

171 de străini din afara UE care lucrează în Maramureş, verificaţi de poliţişti

171 de străini din afara UE care lucrează în...

Autor: Raul Peterlin

17.12.2023, 12:48 65

Poliţiştii maramureşeni au verificat în Baia Mare şi Tăuţii-Măgheruş opt operatori care derulau activităţi în domeniul hotelier, alimentaţiei publice şi o societate comercială, unde lucrau 171 de persoane străine din afara UE, a transmis duminică IPJ Maramureş.

Poliţiştii maramureşeni au desfăşurat sâmbătă o acţiune în municipiul Baia Mare şi Tăuţii-Măgherăuş, în cadrul căreia au fost efectuate verificări şi controale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite săvârşite în domeniul migraţiei ilegale.

În cadrul acţiunii au fost verificaţi opt operatori economici care derulează activităţi în domeniul hotelier şi alimentaţiei publice şi o societate comercială, unde au fost identificaţi 171 de cetăţeni străini proveniţi din afara spaţiului Uniunii Europene, potrivit sursei citate.

De asemenea, din luna aprilie până in prezent, au fost derulate mai multe acţiuni punctuale în care au fost verificaţi peste 60 de operatori economici, ocazie cu care au fost identificaţi aproximativ 600 de cetăţeni străini proveniţi din afara spaţiului Uniunii Europene, aceştia desfăşurându-şi activitatea în cadrul acestor societăţi în mod legal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO