Directorul Regionalei CFR Iaşi, membru PDL, schimbat din funcţie; în locul lui, pus un liberal

Autori: Andreea Unturica , Florin Ghetau 04.07.2012

Constantin Axinia a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că a fost schimbat de la şefia Regionalei CFR Iaşi, decizia fiindu-i comunicată telefonic de către un director din cadrul Ministerului Transporturilor.

"M-au anunţat telefonic că mă revocă. Este o schimbare politică, nu se mai ţine cont de nimic. Rămân în sistem. Deocamdată, mi s-a propus să fiu consilierul noului director. Voi vedea ce voi face", a afirmat Constantin Axinia.

În postul de director al Regionalei CFR Călători Iaşi a fost numit Vintilă Iordan, fost director al regionalei CFR Marfă Iaşi, în prezent liderul consilierilor judeţeni ai PNL.

Iordan a spus că printre priorităţile sale ca director al CFR Călători Iaşi se numără creşterea încasărilor companiei.

"În primul rând, vreau să discut cu toată echipa de la CFR şi să stabilim măsuri privind creşterea eficientizării companiei. În perioada următoare, vom iniţia controale pe trenuri cu echipe de specialitate. Vom încerca creşterea încasărilor", a afirmat noul director al Regionalei CFR Călători Iaşi, Vintilă Iordan.

El a mai spus că nu vine în noua funcţie cu intenţia de a face schimbări în structura de conducere a regionalei, precizând că eventualele înlocuiri se vor face în urma unor analize amănunţite.