Anchor Grup are noi directori, de marketing şi de leasing, aduşi de la Băneasa Development

Autor: Cristina Cuncea 26.06.2012

Echipa de management a companiei Anchor Grup, dezvoltatorul primului mall din Bucureşti, a fost completată cu doi directori, respectiv Roxana Dumitru, care se va ocupa de activitatea de marketing şi Cătălin Florea, numit leasing manager.

Ambii au venit din echipa condusă de Ali Ergun Ergen până la începutul anului la Băneasa Development, dezvoltatorul Băneasa Shopping Center. Ergun Ergen a revenit la conducerea Anchor Group după şase ani în care a fost şeful zonei comerciale a proiectului Băneasa din nordul Bucureştiului, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Roxana Dumitru are opt ani de experienţă în marketing şi retail, fiind absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a unui master în management şi marketing, Ea făcut parte din echipele Anchor Grup şi Băneasa Developments. În noua sa poziţie la Anchor Grup va dezvolta şi va implementa strategia de marketing pentru brand-urile din portofoliul companiei, respectiv Bucureşti Mall, Plaza România, Movieplex, InCity Residences, precum şi pentru cele două clădiri de birouri Anchor Plaza şi, respectiv, Anchor Plaza Metropol, aflată în curs de dezvoltare.

Cătălin Florea se va ocupa de managementul spaţiilor închiriabile sau de vanzare ale grupului, pe toate segmentele, respectiv retail, office şi rezidenţial. Focusul său va fi atragerea unui mix de chiriaşi şi parteneri, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate. Florea are o experienţă de peste 8 ani pe piaţa de retail din România, în cadrul Sun Plaza şi Băneasa Shopping City, dar şi pe alte pieţe din Europa de Est, în închirieri şi management operaţional. Noul manager va dezvolta strategiile de leasing şi va coordona toate activităţile legate de managementul spaţiilor din portofoliul Anchor Grup.

Grupul Anchor, parte a Fiba Group din Turcia, este prezent în România din 1997, fiind dezvoltatorul primului mall din România, Bucureşti Mall. În portofoliul local mai sunt cuprinse mall-ul Plaza România, clădirea de birouri Anchor Plaza şi ansamblul rezidenţial InCity Residences.