Zamfirescu Racoţi Predoiu alege Clujul pentru deschiderea primului birou teritorial

Autor: Cristi Moga 10.05.2012

Firma Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP), una dintre cele mai mari case de avocatură locale, cu afaceri de 4,5 milioane de euro în 2011, a deschis un prim birou teritorial în Cluj.

Biroul din Cluj al ZRP va fi coordonat de Laura Retegan, avocat senior în cadrul departamentului de litigii al firmei din 2007 şi absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca din postura de şef de promoţie, în 2005.

„Avem clienţi în zona de vest a ţării şi intenţionăm să fim mai aproape de aceştia, să eficientizăm serviciile juridice oferite acestora. Prezenţa avocaţilor ZRP în regiune va diminua timpul de răspuns la solicitările curente de natură juridică şi ne va ajuta să ne adaptăm rapid la cerinţele pieţei locale. În prezent derulăm proiecte de litigii, de consultanţă şi de insolvenţă pentru clienţii zonali”, a motivat Stan Tîrnoveanu, Managing Partner Zamfirescu Racoţi Predoiu, decizia de lansare a primului birou local.

Tîrnoveanu conduce ZRP alături de Călin-Andrei Zamfirescu şi Ioana Racoţi, cei care au fondat firma de avocatură la finalul anului 2005, când au decis fuziunea firmelor Zamfirescu şi Asociaţii şi Racoţi Predoiu.

Firmele mari, precum NNDKP, Muşat & Asociaţii, Ţuca Zbârcea & Asociaţii sau Boştină au de asemenea prezenţe în Cluj pentru furnizarea de servicii juridice.