Citibank România extinde reţeaua de ATM-uri şi puncte de plată cu 500 de locaţii în întreaga ţară

Autor: Cristi Popa 07.05.2012

Citibank România îşi extinde reţeaua de distribuţie cu 500 de locaţii prin intermediul noilor parteneriate cu Credit Europe Bank, Euronet şi Rompay, asigurând astfel clienţilor o diversificare a modalităţilor de a-şi efectua operaţiunile bancare zilnice.

Prin intermediul reţelelor de ATM-uri Credit Europe Bank şi Euronet, clienţii Citibank România au posibilitatea de a retrage numerar prin intermediul cardului de debit, în aceleaşi condiţii ca la bancomatele Citi, fără niciun comision aplicabil.

Cu ajutorul terminalelor Rompay şi Depomatelor Euronet clienţii pot efectua plăţi ale ratelor la creditele de nevoi personale sau ale sumelor datorate pentru utilizarea cardurilor de credit.

Celelalte modalităţi disponibile pentru plata creditului sunt: transfer bancar din contul curent deschis la Citibank, prin intermediul Citibank Online, CitiMobile sau CitiPhone, precum şi din conturile curente deschise la oricare altă bancă; depunere de numerar in oricare locaţie Citibank, la oricare ATM Citibank cu facilitatea de depunere de numerar, la 1600 de puncte de lucru ale Poştei Române precum şi la oricare dintre cele 6500 de locaţii PayPoint de pe teritoriul ţării.

Citibank este prezentă în România din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor naţionale şi internaţionale, firmelor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.