Tudor Sişu, fost membru al formaţiei La Familia, a fost prins în Bucureşti, la domiciliul unui prieten

Ziarul Financiar 09.10.2011

Tudor Sişu a fost prins de poliţişti duminică dimineaţă, artistul aflându-se la un prieten al său, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, Tudor Sişu nu a opus rezistenţă.

El a fost dus iniţial la Poliţia Capitalei, iar apoi va fi transferat la un penitenciar.

Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, pedeapsă din care va executa efectiv aproximativ un an, instanţa supremă pronunţându-se definitiv, joi, în acest dosar.

Potrivit deciziei de condamnare, cântăreţul a primit patru ani de închisoare, din care va avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i se va scădea perioada în care a stat în detenţie, respectiv aproximativ un an şi jumătate, a explicat, pentru Mediafax, avocatul Mihnea Stoica.

Astfel, Sişu va avea de executat mai mult de un an de închisoare.
Minuta deciziei a fost comunicată Biroului de Urmăriri din Poliţia Capitalei pentru a fi pusă în executare, dar poliţiştii nu l-au găsit pe Sişu la domiciliu, astfel că el a a fost dat în urmărire sâmbătă.

În această cauză, Tudor Sişu a fost condamnat iniţial de Tribunalul Prahova, decizia acestei instanţe fiind menţinută la Curtea de Apel Ploieşti şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.