Cum promovezi cel mai bine o maşină sport: o faci cadou cuiva care poate să o conducă cu 280 km/oră fără să ia amendă

Autor: Bogdan Alecu 07.08.2011



Forza Rossa, importatorul Ferrari şi Lotus în România, controlat de Ionuţ Bazac, fostul ministrul al sănătăţii din partea PSD, va oferi spre utilizare timp de doi ani un automobil sport Lotus Evora S Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Acesta este cel de-al treilea parteneriat încheiat de un importator cu Poliţia Rutieră după M Car Trading, care a oferit un Mitsubishi Lancer Evolution de 295 CP pentru Secţia Poliţia Autostrăzi, Porsche România care a dat spre testare un Seat Leon Cupra de 240 CP şi Toyota România care a oferit două Toyota Avensis.

Maşina va intra în primul echipaj de elită al Poliţiei Rutiere pentru supravegherea celor mai aglomerate artere cu risc sporit. România este a treia ţară din lume în care se realizează un parteneriat oficial între Lotus Cars şi Poliţia Rutieră după Marea Britanie şi Italia.

Lotus Evora S este una din cele mai rapide automobile de stradă disponibile în acest moment, fiind echipată cu un motor de 350 CP care îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde şi să atingă o vitează maximă de 280 km/h.