Patriciu mai investeşte 2 mil. euro în 4 magazine MACRO. Vezi aici unde

Autor: Cristina Roşca 20.07.2011

Omul de afaceri Dinu Patriciu a investit 2 milioane de euro în patru noi magazine MACRO, ce urmează a fi deschise la finalul lunii iulie.

Cele patru unităţi, ce sunt localizate în Constanţa, Craiova, Bran şi Brăila, au suprafeţe de vânzare cuprinse între 386 mp (unitatea din Craiova) şi 932 mp (unitatea din Bran). Primul magazin MACRO deschis va fi cel de la Constanţa pe 22 iulie.

"La două luni de la deschiderea primului magazin MACRO (la Braşov, n.red.), încheiem alte 4 proiecte dezvoltate sub acest concept", spune Richard Mansel, directorul executiv al lanţurilor de magazine MACRO şi MIC. RO.

Odată cu deschiderea celor patru magazine noi, reţeaua de magazine Macro - Minimax Discount va ajunge la 58 de unităţi.

Patriciu anunţa în urmă cu câteva luni că are în plan să ajungă la finalul anului la 150 de magazine MACRO-Minimax Discount. Magazinele Minimax vor fi rebranduite în MACRO în decursul acestui an.

Patriciu a cumpărat prin intermediul companiei Mercadia, operatorul chioşcurilor Mic.ro, reţeaua Minimax Discount în august 2008 de la grupul austriac din imobiliare Real4You şi alţi doi investitori străini. La achiziţie reţeaua număra 31 de magazine.

Mercadia Holland BV cuprinde un grup de companii cu peste 5.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 460 milioane euro.