ISC: Pasajul Basarab nu poate fi pus în funcţiune. Oprescu: Să mă lase, să pună mâna pe carte, să cunoască legea

Autor: Mediafax 19.06.2011

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a reafirmat, duminică, faptul că declaraţiile reprezentanţilor ISC privind Pasajul Basarab nu fac altceva decât să sperie populaţia şi le-a recomandat acestora "să pună mâna pe carte ca să cunoască legea", spunând că el "este primarul bestial care face totul legal", informează Mediafax.

Declaraţiile primarului vin după ce reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) au spus că Pasajul Basarab nu poate fi pus în funcţiune pentru că nu s-a făcut recepţia finală. Aceştia susţin că Primăria Capitalei nu a comunicat Inspectoratului de Stat în Construcţii încheierea lucrărilor la Pasajul Basarab, deschis sâmbătă pentru vizitare, iar de duminică şi pentru traficul auto, iar recepţia investiţiei este condiţionată de un raport de evaluare tehnică solicitat de ISC proiectantului structurii de rezistenţă a pasajului.

"S-ar putea să mă supere rău de tot. Să mă lase, să pună mâna pe carte, să cunoască legea. Le spun că sunt primarul bestial care face totul legal", a declarat Sorin Oprescu, la centrul de monitorizare a traficului, unde a mers să vadă cum se circulă pe Pasajul Basarab.

Pasajul Basarab a fost deschis duminică traficului auto, la ora 6.00, când a fost permisă traversarea, mai mulţi şoferi aşteptând la coadă pentru a fi printre primii care trec podul. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.