Eurovision 2011: România s-a prezentat foarte bine, spune Nico

Autor: Madalina Cerban - Mediafax 15.05.2011

Reprezentanta României la Eurovision 2011 s-a prezentat foarte bine, a avut un show frumos şi ar fi meritat un loc mai bun în clasamentul final, consideră cântăreaţa Nico.

Nico a reprezentat România la ediţia din 2008 a concursului Eurovision, alături de Vlad Miriţă. Cei doi au interpretat atunci piesa "Pe-o margine de lume", clasându-se pe locul 20.

Vedeţi aici cifrele de audienţă

La Eurovision 2011, prestaţia trupei Hotel FM a fost foarte bună, conform cântăreţei Nico. "Au avut o prezenţă foarte bună şi foarte optimistă. Show-ul lor a fost foarte frumos şi s-au prezentat foarte bine", a spus Nico.

Cântăreaţa consideră că Hotel FM merita "un loc mai bun în clasament". "Dar eu ştiu ce se întâmplă acolo", a spus Nico, făcând referire la chestiunile politice care influenţează votul unora dintre ţări.

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a clasat pe poziţia 16-17, la egalitate cu Rusia, în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena din Germania, în timp ce reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat competiţia.

Astfel, ediţia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfăşura în Azerbaidjan, după ce Ell & Nikki au câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Running Scared". Ei au obţinut un total de 221 de puncte.

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Raphael Gualazzi din Italia, cu 189 de puncte, şi Eric Saade din Suedia, cu 185 de puncte.