Fotografii oficiale cu Sandero facelift. Modificări semnificative la partea frontală şi consola de bord - galerie FOTO

Autor: Oraan Mărculescu 11.05.2011

Renault Sandero facelift se apropie mai mult de familia modelelor Renault, cel puţin pe pieţele din America Latină, unde a fost lansată noua versiune, cu modificări stilistice destul de importante, scrie Pro Motor.

După ce am avut ocazia să observăm destule detalii ale faceliftului lui Renault Sandero, graţie primelor imagini spion , iată că acum avem parte de pozele oficiale cu restilizarea low-costului Sandero. Este vorba despre versiunea dedicată, cel puţin pentru moment, pieţelor din America de Sud, inaugurarea având loc în Brazilia.

Sandero facelift vine cu o parte frontală destul de serios modificată faţă de cum arăta modelul Sandero până acum , apropiindu-se mai mult de gama Renault. Partea inferioară a spoilerului are un design mai impunător, cu o fantă centrală de mari dimensiuni şi cu locaşuri redesenate pentru proiectoarele de ceaţă.

Interiorul lui Sandero facelift inspiră un nivel mai bun al calităţii materialelor - cel puţin din imagini. Binevenită este modificarea consolei centrale, unde instalaţia multimedia este, în sfârşit, modernă, cu butoane mari, o ergonomie mult îmbunătăţită şi un display mai lizibil. Şi butoanele rotative ale climatizării sunt mai îngrijit realizate, impresia generală fiind pozitivă. Citiţi mai mult despre noul Sandero facelift pe www.promotor.ro