Alpin Resort din Poiana Braşov a finalizat o investiţie de 15 milioane de euro

Autor: Razvan Craciun 09.05.2011

Alpin Resort Hotel din Poiana Braşov a investit peste 15 milioane euro în modernizarea complexului hotelier, prin construirea a 114 apartamente de cinci stele, a unui restaurant şi a unui spa.

"Reamenajarea şi modernizarea complexului Alpin a început încă din 2005, iar până în prezent putem spune că am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidenţiale cu 114 apartamente de lux de 5 stele, a noului restaurant mediteranean «À Propos», a grădinii şi bineînţeles Alpin Vitarium Spa", a declarat directorul general al Alpin Resort Hotel, Roxana Aron.

Cea mai mare parte a investiţiilor, respectiv 14 milioane euro, a fost destinată realizării aparthotelului de cinci stele, 200.000 de euro au fost alocaţi restaurantului şi 700.000 euro spa-ului. Cifra de afaceri a complexului hotelier cu capital 100% românesc, a crescut cu 20% faţă de anii anteriori, un aport important datorându-se spa-ului. Complexul hotelier este deţinut de firma MTG Touring Estival. Acesta din urmă îi are ca asociaţi pe Roxana şi Claudiu Aron, fiecare cu 50% din părţile sociale.