Jucători de fotbal de la Dinamo, audiaţi într-un dosar privind furturi de maşini de lux

Autor: Mediafax 19.04.2011



Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emis mandate de aducere pe numele lui Cristi Munteanu, fost portar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, şi pe numele unui alt fotbalist, Andrei Mărgăritescu, în dosarul de furturi auto de lux, în care marţi dimineaţă au avut loc opt percheziţii domiciliare.

Andrei Mărgăritescu (31 de ani), mijlocaş al echipei Dinamo, ar fi proprietarul autoturismul Audi pe care a condus-o Cristi Munteanu, despre care poliţiştii au informaţii că ar fi furată.

Mărgăritescu a fost căutat de poliţişti pentru a pune în executare mandatul de aducere al Parchetului pentru a fi audiat într-un caz de furturi de autoturisme de lux. Întrucât nu a fost găsit la domiciliu şi nici în alte locuri cunoscute, el a fost aşteptat la aeroport unde se ştia faptul că echipa Dinamo urma să plece spre Cluj-Napoca.

Astfel, Măgăritescu a fost oprit şi urcat în maşina Poliţiei pentru a fi dus la Serviciul Furturi Auto, unde va fi audiat alături de fostul portar Cristian Munteanu.

"Nu am nicio legătură", a spus Mărgăritescu înainte de a intra în sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală

Cei doi sportivi ar fi cumpărat maşini furate de la membrii grupării vizate de anchetatorii bucureşteni. Nu s-a stabilit încă dacă vor şi puşi sub învinuire sau dacă vor rămâne martori în dosar. Citiţi mai mult despre jucători de fotbal de la Dinamo, audiaţi într-un dosar privind furturi de maşini de lux pe www.mediafax.ro