Novensys are ca obiectiv pentru următorii cinci ani o creştere medie anuală cu 20% a afacerilor

Autor: Razvan Craciun 30.03.2011

Furnizorul de soluţii pentru managementul informaţiilor Novensys are ca obiectiv pentru următorii cinci ani o creştere medie anuală cu 20% a afacerilor, după ce anul trecut a înregistrat o scădere uşoară a cifrei de afaceri faţă de 2009, la 19,44 milioane de euro.

"În următorii cinci ani intenţionăm să înregistrăm o creştere medie de 20% pe an a cifrei de afaceri, evoluţie care se bazează pe strategia noastră de dezvoltare. Avem în vedere implementări de aplicaţii software de tip ERP, CRM, BI, SCM. În plus, credem în mobilitate şi ne păstrăm focusul în această arie prin partenerii noştri tradiţionali, respectiv Motorola, Psion, Zebra, Datalogic, Printronix, dar vizăm şi alte parteneriate care se potrivesc nevoilor clienţilor noştri", a declarat Cezar Golumbeanu, directorul executiv al companiei.

În 2010, compania a obţinut un profit de peste 5% din cifra de afaceri, din care 32% au fost generate de serviciile IT furnizate. Novensys intenţionează să consolideze afacerile din zona de administraţie publică, linie specifică construită de companie în ultimii doi ani. La finalul anului 2009, Novensys avea un număr de circa 150 de angajaţi, iar la finalul anului 2010 a avut o creştere cu circa 13% a numărului de angajaţi, la peste 170 salariaţi. De la începutul anului 2011, compania a adăugat echipei încă 36 de persoane.