Teo Trandafir a fost operată din nou

Autor: Mediafax 29.03.2011

Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, iar în prezent este în stare stabilă, la Terapie Intensivă, au anunţat marţi medicii Clinicii AKH din Viena, precizând că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a acesteia.

Reprezentanţii clinicii vieneze arată, în ultima informare, publicată marţi, că Teo Trandafir încă se luptă cu infecţia provocată de pancreatita severă de care suferă.

"A trebuit să facem o nouă intervenţie chirurgicală, vinerea trecută, pentru a putea înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomenul pacientei", a declarat marţi dimineaţă profesorul Michael Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupă de Teo Trandafir, citat în comunicatul Clinicii AKH.

Potrivit reprezentanţilor clinicii vieneze, Teo Trandafir este în prezent în stare stabilă, la Secţia de Terapie Intensiv ă. Aceştia precizează că echipa de fizicieni care se ocupă de Teo Trandafir se confruntă în continuare cu "provocări".

"Este în natura acestei boli ca recuperarea să fie marcată şi urmată de tentative de revenire a bolii", a mai arătat profesorul Gnant. Citiţi mai mult despre Teo Trandafir, operată din nou pe www.mediafax.ro