Centrul Spa Orhideea Gardens ar putea aduce încasări de un milion de euro în primul an

Autor: Ioana David 09.03.2011

Centrul Spa Orhideea Gardens inaugurat ieri în urma unor investiţii de 3 mil. euro i-ar putea aduce proprietarului, omul de afaceri Daniel Piţurlea, încasări de 1 mil. euro în primul an de activitate. Unitatea este operată de către Eden Spa, printre cele mai vechi centre spa din Bucureşti.

"În cadrul Orhideea Spa lucrează 20 de oameni care sunt angajaţi ai proprietarului ansamblului", a spus Liliana Paraipan, director general al Eden Spa. Într-un astfel de centru se realizează terapii care au legătură cu apa, aşa cum sunt hidromosajul sau diferite duşuri, dar care se întind în domenii conexe, precum masajul sau fitnessul, scopul fiind relaxarea.

Cele mai vizibile centre Spa sunt cele localizate în hoteluri (Cocor de pe litoral, Hilton Sibiu, Radisson Bucureşti, Marriott, Rin Grand, Continental) sau în ansambluri rezidenţiale. Potrivit estimărilor Eden Spa în Bucureşti există în jur de 10-15 centre, iar în ţară există peste 25.

Orhideea Spa se întinde pe o suprafaţă de 3.000 mp, iar reprezentanţii companiei care îl operează îl consideră cel mai mare din Capitală. La masaj preţurile (fără abonament) încep de la 75 de lei, însă există şi abonamente pe 12 luni cu acces nelimitat (în toate zonele centrului) care costă de la 1.600 de euro de persoană.