Immofinanz a semnat cu Zara, C&A, New Yorker şi Cinema City pentru Maritimo Constanţa. Vedeţi aici cum va arăta viitorul mall

Autor: Cristi Moga 08.03.2011

Fondul austriac de investiţii Immofinanz, care va finaliza în acest an construcţia mallului Maritimo din Constanţa, a semnat patru noi contracte de închiriere pentru o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi în cadrul acestui proiect, pe lista viitorilor chiriaşi intrând astfel şi retailerii C&A, New Yorker şi Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti), dar şi operatorul Cinema City, care va deschide un multiplex cu opt săli.

Principala ancoră a proiectului va fi hipermarketul Auchan, care va deschide o unitate cu o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi.

"În mod curent, suntem în discuţii şi cu alţi retaileri foarte cunoscuţi la nivel internaţional care se arată şi ei interesaţi de acest proiect", spune Eduard Zehetner, CEO-ul grupului Immofinanz, investitorul imobiliar cu cea mai mare expunere pe piaţa imobiliară locală.

Proiectul Maritimo Shopping a fost început de către compania de dezvoltare imobiliară TriGranit şi preluat anul trecut integral de către Immofinanz. Mallul va avea o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi şi o parcare de 2.200 de locuri, principalii concurenţi din oraş urmând a fi mallurile City Park şi TOM.