Cum arată Radisson Blu de pe Calea Victoriei, hotelul anului în reţeaua mondială de peste o mie de unităţi deţinută de Carlson - galerie FOTO

Autor: Mirabela Tiron 07.03.2011



Hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe calea Victoriei, deţinut de compania Bucureşti Turism şi afiliat la lanţul Rezidor, a fost numit anul acesta hotelul anului la nivel mondial în cadrul grupului hotelier american Carlson din care face parte.

Hotelul din Bucureşti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri care fac parte din reţeaua Carlson la nivel mondial.

Recent la lanţul Rezidor a fost afiliat şi complexul Centre Ville, deţinut de Bucureşti Turism. De la cele două complexuri de pe calea Victoriei, care au 718 camere, se aştepta o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro anul trecut. Directorul general al celor două complexuri este Ali Yilmaz Yildirimlar.

Grupul Carlson este unul dintre liderii la nivel global în industria ospitalităţii şi a turismului, deţinând hoteluri în aproape 80 de ţări, incluzând branduri renumite cum ar fi Radisson, Country Inns & Suites by Carlson, Park Inn şi Park Plaza. Hotelul Radisson Blu din Bucureşti face parte din reţeaua Radisson Blu Hotels & Resorts din cadrul grupului hotelier Rezidor, deţinut de Carlson.