Înfrângere cu demisie: Lăcătuş părăseşte Steaua după ce echipa antrenată de el a fost bătută acasă cu 3-0 de FC Braşov. Becali: Revenim la dictatură

Autor: Sport.ro 07.03.2011

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat de la echipa Steaua, a doua zi după eşecul în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I, a anunţat finanţatorul stelist Gigi Becali. "Lăcătuş a venit în faţa echipei şi a anunţat că-şi dă demisia, a plecat", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Odată cu demisia lui Lăcătuş, finanţatorul Stelei pare să fi preluat comanda echipei. Europarlamentarul a declarat că l-a retrogradat pe Tănase din funcţia de căpitan al Stelei, numindu-l pe Eric Bicfalvi în locul său. De asemenea, finanţatorul a precizat că brazilianul Maicon va fi titular în prima echipă a Stelei în meciul cu Victoria Brăneşti.

"Nu va mai fi Tănase căpitan în cluburi! Ce căpitan e Tănase? Gata, căpitan va fi cel mai vechi de la echipă, Bicfalvi! Bicfalvi şi Tătăruşanu vor fi căpitani la Steaua şi cu asta basta. Nu mai fac ei ce vor acolo, o să fac eu totul. Bicfalvi va fi titular. Maicon va juca cu Brăneştiul. Nu mai e democraţie acum la Steaua, e dictatură. Ştii cine va intra în teren? Echipa veche a Stelei, cu care am dus războaie. Am luptat în Europa League, am terminat pe locul 3.

Cifrele lui Lăcătuş în al 3-lea mandat la Steaua:

-18 meciuri - 5 în Europa, 11 în Liga 1 şi 2 în Cupa României
- Lăcătuş a făcut 17 puncte din 33 în Liga 1şi 6 puncte din 15 în Europa League
- a calificat echipa în semifinalele Cupei României după ce a trecut de Sportul Studenţesc şi Rapid