Cum îşi răsfaţă Google angajaţii. Vedeţi aici cum arată un birou nou renovat pentru angajaţii gigantului internet

Autor: Adrian Voicu 08.02.2011

Noile birouri din Pittsburgh ale gigantului internet Google arată încă o dată răsfăţul pe care compania îl oferă angajaţilor săi pentru a-i menţine inovativi şi concentraţi asupra muncii.

Astfel, arhitecţii companiei americane Strada au făcut schimbări radicale unei fabrici de biscuiţi veche de peste 100 de ani, din Pittsburgh Pennsylvania, pentru a acomoda angajaţii companiei.

Printre elementele de design ale noului sediu se numără şi zone neterminate în mod deliberat astfel încât zona să pară a fi interiorul unui calculator. Deşi numărul angajaţilor de la biroul din Pittsburgh a crescut în doar patru ani de la doi la 150, directorul sediului Andrew Moore a declarat că Google încă se află într-o perioadă de angajări.

Noile birouri par să fie atât de atrăgătoare încât mulţi foşti angajaţi s-au întors înapoi în companie, mai spune Moore. În aceste birouri "nu apuci să uiţi că lucrezi la Google", a declarat pentru publicaţia Post Gazette Jen Crowley, recruiter al companiei.

GALERIE FOTO

Totul este colorat în culorile logo-ului Google, de la roşul scaunelor la verdele pereţilor şi până la sistemul de culori roşu-galben-verde prin care este evaluată mâncarea.

Cum arata birourile celor mai populare site-uri de socializare

Când designerii au vrut să imite alte birouri ale Google, şefii motorului de căutare ar fi refuzat categoric, fiind în filosofia companiei să nu imite birourile din alte părţi.