Trafic restricţionat în şase judeţe pentru maşinile de peste 3,5 tone

Autor: Mediafax 23.01.2011

Traficul rutier pentru maşinile de peste 3,5 tone va fi restricţionat, duminică, începând de la ora 14.00, pe DN2, în judeţele Buzău, Vrancea, Brăila, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi, decizia fiind luată în Comandamentul de iarnă, după ce a fost anunţat un nou val de ninsoare în jumătatea de sud.

Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă, a declarat că toate autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone vor fi redirecţionat către parcări, începând cu ora 14.00, în urma deciziei luate în Comandmentul de iarnă de a restricţiona traficul pentru aceste maşini pe DN2, în cele şase judeţe.

Cod galben de ninsori şi vânt în Bucureşti şi 24 de judeţe

El a precizat că duminică dimineaţă a fost transmisă o nouă atenţionare privind un val de ninsoare în zona de sud a ţării, decizia privind restricţionarea circulaţiei în cele şase judeţe pentru maşinile de peste 3,5 tone fiind luată ca urmare a acestei avertizări.

Şeful Poliţiei Rutiere le-a recomandat şoferilor să nu circule pe drumurile comunale şi judeţene până când acestea nu vor fi curăţate de zăpadă. Citiţi mai mult despre traficul restricţionat din cauza ninsorii pe www.mediafax.ro