Bilete de intrare de 20 de lei pentru cazinouri şi de 5 lei în localurile cu jocuri tip slot-machine

Autor: Mediafax 08.12.2010

Jucătorii şi vizitatorii cazinourilor vor plăti bilet de intrare de 20 de lei, cu o perioadă de valabilitate de 24 ore, în timp ce localurile cu jocuri tip slot-machine vor avea bilete de 5 lei pentru jucători, conform unui proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, scrie Mediafax.

Cazinourile vor fi obligate să emită bilete de intrare tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt sau nu jucători, dar localurile cu jocuri tip slot-machine va trebui să emite bilete numai pentru jucători.

"Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor şi de jocuri tip slot-machine permit accesul în locaţiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore în intervalul 08.00-08.00, pentru fiecare persoană. Persoanelor cărora li s-a eliberat bilet de intrare au obligaţia să-l păstreze, pe toată perioada cât se află în incinta locaţiei în care se eliberează astfel de bilete", se arată în document. Citiţi mai mult despre bilete de intrare în cazinouri pe www.mediafax.ro