Rohan, Carpatcement: Nu cred că în Bucureşti vor mai apărea clădiri mari în următorii cinci ani

Autor: Mediafax 06.12.2010

În următorii cinci ani nu vor mai fi construite clădiri de mari dimensiuni în Bucureşti, iar investiţiile vor viza în principal lucrări de infrastructură şi proiecte rezidenţiale, consideră Mihai Rohan, şeful Carpatcement Holding, parte a grupului german de materiale de construcţii HeidelbergCement, scrie

Mediafax Business

.

"Peste cinci ani, în Bucureşti se vor termina proiectele deja începute, dar nu vor mai apărea clădiri noi, de mari dimensiuni. Nu cred că mai apare vreun mall, şi-aşa sunt prea multe", a declarat, luni, Rohan, în cadrul evenimentului Meet the CEO, organizat de revista Business Magazin.

El susţine că cererea de ciment va alimentată în perioada menţionată de proiectele de infrastructură şi construcţia de locuinţe, şi mai puţin de investiţii în centre comerciale sau clădiri de birouri.

Pe segmentul rezidenţial, managerul Carpatcement Holding estimează că proiectele vor viza în principal ansambluri de locuinţe, nu case individuale, în condiţiile în care preţul terenurilor este în continuare ridicat.