Toţi cei peste 300 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Bihor au oprit lucrul

Ziarul Financiar 13.10.2010

Toţi cei peste 300 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice Bihor şi-au încetat activitatea, miercuri după-amiază, protestând faţă de faptul că Ministerul Finanţelor nu le-a plătit de două luni sporurile cuvenite, informează Mediafax.

Protestul a început în jurul orei 14.00, când angajaţii au ieşit din birouri şi au coborât în holul de la parter al instituţiei,

"A fost un protest spontan. Pe la ora 14.00, am văzut cum iese din birouri absolut toată lumea, toţi cei peste 300 de salariaţi, şi m-au chemat şi pe mine să cobor în hol. Am închis porţile, ca să nu intre publicul, am pus jandarmii să explice oamenilor ce se întâmplă,ă şi am protestat în acest fel faţă de faptul că de două luni nu ni s-a mai acordat sporul din veniturile suplimentare extrabugetare realizate. Supărarea oamenilor este perfect de înţeles. Avem salarii foarte mici, iar mulţi dintre colegi nu mai pot să îşi plătească ratele şi unii au primit chiar somaţii că vor fi evacuaţi din locuinţe", a declarat liderul Sindicatului din Finanţele bihorene, Dorin Micle.