Fost director al Petromservice, reţinut de DIICOT, fiind suspectat de spălare de bani - surse

Ziarul Financiar 07.10.2010

Omul de afaceri prahovean Mihai Sorin, fost director general al Petromservice, a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, la Ploieşti, fiind suspectat de spălare de bani într-un dosar în care ar fi vizate alte patru persoane, între care un preot, afirmă surse judiciare citate de Mediafax Business.

Conform surselor citate, Mihai Sorin, fost director general al Petromservice până în anul 2008, a fost ridicat de la locuinţa sa din Ploieşti, în urma unei descinderi a procurorilor DIICOT.

Mihai Sorin este suspectat de spălare de bani, delapidare şi constituire de grup infracţional, în acelaşi dosar fiind cercetate alte patru persoane, între care un preot din Ploieşti.

Potrivit surselor judiciare citate, în perioada 2003 - 2007 Mihai Sorin ar fi înfiinţat mai multe socităţi comerciale pe numele său sau ale unor apropiaţi. Aceste firme aveau contracte cu Petromservice, căreia îi livrau diferite produse sau servicii la preţuri supraevaluate, în dauna acţionarilor şi a statului, afirmă sursele menţionate. Citiţi mai multe pe www.mediafax biz.