CEO AWARDS: Cum se distreaza cei mai puternici oameni din Romania

Ziarul Financiar 02.10.2010

Un evreu si un turc discutau in limba romana. Primul, venit in urma cu mai bine de zece ani in Romania, unde conduce un business de peste o suta de milioane de euro ii spune turcului, venit cam in aceeasi perioada in tara, ca si-a luat cetatenia romana din primavara, iar turcul ii raspunde ca el a obtinut-o in vara.

"Stii cum mi-am dat seama ca sunt roman? La o sedinta, in prima zi de cand mi-am luat cetatenia, erau usa si geamul deschise, am baut un pahar cu apa rece si am racit imediat. Cat timp nu am fost roman, nu mi s-a intamplat sa racesc asa usor. Pe de alta parte, acum, cand am dubla cetatenie, pot sa aleg unde este coada mai mica la controlul de pasapoarte".
Gluma facuta de Shachar Shaine, seful imbuteliatorului Tuborg in discutia cu Ali Ergun Ergen, cel mai experimentat manager de mall-uri de la noi reprezinta doar unul dintre sutele de dialoguri surprinse intre managerii si consultantii care au participat saptamana trecuta la CEO Awards, primul eveniment dedicat recunoasterii valorii managerilor din Romania, in care a fost lansat si catalogul "TOP 100 cei mai admirati CEO din Romania". CitiĊ£i cum se distreaza cei mai puternici oameni din Romania pe www.businessmagazin.ro