Şeful Anchor Grup şi-a luat rămas bun de la angajaţi. Deocamdată nu are înlocuitor

Autor: Cristi Moga 12.08.2010

Ibrahim Paksoy, CEO-ul companiei Anchor Grup, proprietarul primelor două malluri din Capitală - Bucureşti Mall şi Plaza România - şi-a luat ieri rămas-bun de la colegi, părăsind definitiv grupul FIBA în care a lucrat în ultimii 14 ani.

Deocamdată nu a fost desemnat un înlocuitor pentru Paksoy, care ar putea să continue să activeze în România, cel puţin pentru o perioadă.

"Am lucrat pentru acelaşi grup timp de 14 ani, din care şase ani şi jumătate în Anchor Grup. Este o perioadă foarte lungă, după care am decis să iau o scurtă pauză. Voi pleca în vacanţă, iar apoi voi analiza ce opţiuni am. Aş prefera să rămân în România", a declarat pentru ZF Paksoy.

În perioada petrecută la conducerea Anchor Grup, Paksoy a diversificat portofoliul imobiliar al companiei, astfel că după cele două malluri au fost construite şi clădirea de birouri Anchor Plaza Metropol şi ansamblul rezidenţial InCity Residences.

Paksoy are 39 de ani şi este de profesie economist, până să devină CEO al Anchor Grup ocupând poziţia de director financiar. A mai lucrat în cadrul Credit Europe, bancă aparţinând aceluiaşi grup.