Circulaţia rutieră între Chitila şi Carrefour Militari, închisă aproape o lună

Ziarul Financiar 02.08.2010

Circulaţia între intersecţia DN 7 cu Centura Bucureşti Nord din localitatea Chitila şi intersecţia autostrăzii A1 cu Centura Bucureşti, în zona Carrefour Militari, este închisă începând de luni până la sfârşitul lunii august, din cauza unor lucrări de intrastructură, scrie Mediafax.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), zona va fi închisă pentru executarea unor lucrări de infrastructură de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila.

"În plus, vor mai fi executate şi lucrări de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent precum şi de lărgire a rampei Chitila. Menţionăm că am ales luna august pentru executarea acestor lucrări în urma consultării valorilor de trafic înregistrate de Poliţia Rutieră care arată că, în această perioadă, trec cele mai puţine maşini prin zona DN 7 - A1", precizează reprezentanţii CNADNR. Citi]i mai mult despre circulaţia rutieră între Chitila şi Carrefour Militari pe www.mediafax.ro