Traian Băsescu şi ministrul Elena Udrea inspectează casele distruse de inundaţii, în Suceava

Ziarul Financiar 02.07.2010

Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, au ajuns, vineri, în jurul orei 14.30, în localitatea suceveană Pătrăuţi, grav afectată de inundaţii, iar la ora transmiterii ştirii inspectează casele distruse de inundaţii.
Cei doi, sunt însoţiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-au dus la casele din distruse de apele revărsate, scrie Mediafax.
În localitatea suceveană Pătrăuţi, care a fost grav afectată de inundaţii şi unde zeci de persoane au rămas fără case, s-a aflat, marţi după-amiază, şi premierul Emil Boc, care a vizitat două familii ale căror case au fost grav afectate de viituri. În timpul vizitei premierului, unei femei din localitatea suceveană a cărei casă a fost grav afectată de inundaţii i s-a făcut rău. În timp ce vorbea cu Boc, venit să evalueze pagubele inundaţiilor, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost ţinută să nu cadă de către premier, care a cerut să i se dea apă femeii. Citiţi mai mult despre pagubele provocate de inundaţii pe www.mediafax.ro