Videanu accepta propunerea Ziarului Financiar: Functiile din Ministerul Economiei si veniturile aferente se afiseaza vineri pe site

Ziarul Financiar 27.05.2010

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca pe site-ul ministerului vor fi afisate vineri toate functiile din aceasta institutie si veniturile aferente acestora.
"Vineri veti avea pe site-ul Ministerului Economiei toti angajatii ministerului cu toate veniturile. Decizia a fost sa nu dam din ratiuni de prevederi legale numele, dar dam functia si venitul aferent functiei respective", le-a spus Videanu ziaristilor intr-o conferinta de pres, scrie Mediafax.

El a fost intrebat daca acelasi lucru se va intampla si in cazul companiilor de stat. "Am sa cer acest lucru si pentru companii, chiar daca nu face obiectul, nu e niciun fel de problema sa avem aceste lucruri si la nivelul companiilor", a adaugat ministrul Economiei.
Videanu a preluat astfel, partial, o propunere a Ziarului Financiar, care vizeaza obligarea institutiilor publice de a pune pe site numele, prenumele, functia si venitul lunar al fiecarui angajat.