Dupa ce a cucerit Cupa Campionilor cu Inter, Mourinho, antrenorul de 10 milioane de euro, se muta la Real Madrid luand inca doi jucatori cu el

Ziarul Financiar 23.05.2010

Jose Mourinho a confirmat aseara ca se va duce de la Milano la Madrid, de pe banca Interului pe cea a Realului, informeaza ProSport. Ca sa fie totul si mai clar, si "partea cealalta" a confirmat tranzactia, intr-un mod aproape oficial. Astfel, ziarul de "casa" al Madridului, AS, a titrat astazi pe prima pagina "ANGAJAT", subliniind victoria lui Inter in conditiile unei posesii de 33%. Jurnalul spaniol consemneaza faptul ca antrenorul va semna saptamana viitoare un contract pe patru ani, cu un venit de 10 milioane de euro pentru fiecare in parte.

Conform aceleiasi surse, Mourinho ii va lua pe Diego Milito si pe Maicon dupa el la Madrid. De altfel, imediat dupa meci, Diego Milito a dat o declaratie cel putin interpretabila: "Ma simt foarte bine la Inter, dar dupa ce ne vom bucura voi analiza viitorul meu. Acum sarbatorim, dar dupa voi vorbi cu procuratorul meu despre ce vom face. Ii voi fi mereu recunoscator lui Mourinho, a crezut mereu in mine", a spus Diego la televiziunea italiana dupa fluierul final. Despre plecarea lui Mourinho de la Inter Milano cititi mai multe pe www.prosport.ro.

Conform topului realizat de publicatia France Football Jose Mourinho este cel mai bine platit antrenor, cu venituri de 13 milioane de euro. El este urmat de antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, care a castigat 12 milioane de euro. Fostul antrenor al Chelsea Londra, Luis Felipe Scolari, care a castigat in Uzbekistan 9,5 milioane de euro.