Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2, daca una dintre femeile venite pentru operaţii minore nu ar fi fost prim-solista Teatrului de Opereta "Ion Dacian". Cum comentati?

Ziarul Financiar 24.04.2010

Nimeni n-ar fi aflat de cazul dramatic de la spitalul CFR 2, dacă numele uneia dintre femeile venite pentru operaţii minore nu ar fi fost Amelia Antoniu, prim-solista a Teatrului de Opereta "Ion Dacian", scrie Gandul.

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", este in coma, la Spitalul Municipal din Capitala, de marti, ea suferind de septicemie, dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale minore la Spitalul CFR din Bucuresti, informeaza institutia culturala.

O alta femeie care a fost supusa unei interventii chirurgicale la Spitalul CFR 2, dupa ce a fost operata prim-solista Teatrului de Opereta Amalia Antoniu, a fost internata in stare grava la Spitalul Universitar de Urgenta, familia fiind convinsa ca a contactat o infectie intraspitaliceasca.

La putin timp dupa izbucnirea scandalului, s-a descoperit ca alte 4 femei sunt in acest moment intubate, fiind internate in alte spitale. Exista suspiciunea ca ele sa fie infestate cu stafilococ auriu.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a demis, vineri, pe directorul spitalului CFR 2, Constantin Tanase, au declarat surse din minister. Cititi mai mult pe www.gandul.info