Adrian Mutu a fost suspendat 9 luni

Ziarul Financiar 19.04.2010

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina, a anuntat, luni, agentia Ansa, citata de Mediafax.

Adrian Mutu a fost audiat, luni, la tribunalul antidoping de la Roma de presedintele tribunalului Francesco Plotino si de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori.

Mutu a fost asistat de avocatii sai Antonio D'Avirro si Paolo Rodella si i-a avut ca martori-specialisti pe profesorul Alessandro Mugelli si doctorul Massimiliano Pieraccini. In schimb, nu a fost prezent niciun oficial de la Fiorentina.

CONI a anuntat, la 28 ianuarie 2010, ca atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramina in urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul cu Bari, din campionatul Italiei. A doua zi, CONI a precizat ca Mutu a fost pozitiv si la controlul antipoding facut dupa meciul cu Lazio, care a avut loc in 20 ianuarie, in Cupa Italiei, iar substanta interzisa a fost tot sibutramina. Despre decizia de supendare a lui Mutu cititi mai multe pe www.mediafax.ro.