Nati Meir, condamnat de Tribunalul Bucuresti la patru ani de inchisoare pentru inselaciune

Ziarul Financiar 03.03.2010

Nati Meir a fost condamnat de instanta Tribunalului Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel, judecatorii luand act ca acesta este arestat preventiv deja intr-un alt dosar, informeaza Gandul.

Tribunalul Bucuresti a decis, marti, condamnarea acestuia la trei ani de inchisoare pentru inselaciune cu un spor de pedeapsa de un an, astfel incat Nati Meir trebuie sa execute patru ani de inchisoare.

De asemenea, instanta a dispus confiscarea a peste 11.000 de dolari, a 700 de euro si a aproape 20.000 de lei de la Nati Meir, dar si plata catre ANAF a peste 30.000 de lei in solidar cu firma SC Orwalsam Trading SRL. De asemenea, acesta trebuie sa plateasca 70.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat.

Instanta a admis cererile a 71 de persoane inselate de Nati Meir cu sume mici de la cateva sute de lei pana la cateva mii de dolari sau euro in valoare totala de 40.000 de dolari, 44.000 de lei si 5.400 de euro. Mai multe despre condamnarea lui Nati Meir cititi pe www.gandul.info.