Cosmote Romania: clientii nostri vor avea acces la servicii 3G

Autor: Adrian Seceleanu 28.10.2009

Clientii Cosmote vor avea acces la serviicii de internet mobil prin tehnologia 3G odata cu achizitia Zapp, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO al Cosmote Romania dupa anuntul Consiliului Concurentei ca tranzactia poate merge inainte.

"Prin aceasta achizitie vom putea sa extindem calitatea serviciilor oferite, deoarece vom putea lansa si servicii de date, prin tehnologie 3G. In acelasi timp, clientii Zapp vor avea acces la un portofoliu extins de produse si servicii, precum si la cele mai relevante oferte de pe piata, in functie de preferintele lor", a spus Theocaropoulos.

"Cosmote saluta decizia Consiliului Concurentei din Romania, care a confirmat faptul ca achizitia Zapp (Telemobil SA) respecta in totalitate reglementarlie locale si promoveaza o concurenta sanatoasa pe segmentul mobil si de broadband. Cosmote va continua procesul de achizitie, care va intari pozitia si perspectivele de crestere ale Grupului in Romania. Suntem la inceputul unei noi etape de dezvoltare, de o mare complexitate. Eforturile noastre vor fi indreptate catre utilizarea noilor sinergii in beneficiul bazei extinse de utilizatori. De asemenea, vom continua sa urmarim imbunatatirea produselor si serviciilor oferite tuturor utilizatorilor", a adaugat seful Cosmote.

Grupul elen a anuntat pe 30 iunie preluarea Zapp in cadrul unei tranzactii cu o valoare totala de 207 mil. euro