Signal Iduna angajeaza 200 de agenti

Autor: Angela Placinta 20.10.2009

Signal Iduna, companie specializata pe asigurari de sanatate, intentioneaza sa recruteze pana la sfarsitul anului 200 de consultanti financiari (agenti), pentru a-si dezvolta propria echipa de vanzari.

Asiguratorul si-a inceput activitatea la sfarsitul anului trecut, iar pana luna aceasta a inregistrat prime brute subscrise de aproape 1,9 milioane de lei (450.000 de euro). Din acestea, 1,7 milioane de lei (400.000 de euro), adica 90% din total, provin din vanzarea de asigurari de sanatate, iar restul din asigurari de viata.

"Suntem convinsi ca acest segment va cunoaste o dezvoltare rapida in urmatorii ani, in primul rand datorita necesitatii reformei sistemului sanitar. Investim in dezvoltarea retelei proprii de consultanti, astfel investind practic in educatia financiara si confortul clientilor nostri", afirma Sinziana Maioreanu, directorul general al Signal Iduna.

Compania face parte din grupul german Signal Iduna, cu prime brute subscrise de 5,3 miliarde de euro la sfarsitul anului trecut si active in administrare de 43,5 miliarde de euro.

Piata locala a asigurarilor de sanatate este inca la un nivel foarte redus, de 10-15 mil. euro pe an.