Serena Williams, varianta feminina a lui John McEnroe, data afara din US Open pentru injurii aduse arbitrului de tusa

Ziarul Financiar 13.09.2009

Serena Williams s-a dovedit a fi de neoprit in injuriile aduse unui arbitru de tusa, dupa ce a fost invinsa de belgiana Kim Clijsters in semi-finalele US Open, informeaza The Telegraph.

Jucatoarea de origine americana, a fost invinsa cu 6-4, 7-5 de Kim Clijsters intr-un meci care s-a terminat cu scandal dupa ce Serena a injurat un arbitru de tusa, fapt ce i-a adus si un punct de match penalizare.

Detinatoarea titlului si favorita turneului a fost batuta cu 6-4, 6-5 si 15-30 in momentul in care a fost luata decizia de sanctionare a jucatoarei.

Atacul cu injurii si indreptarea in mod amenintator a rachetei de tenis catre arbitrul de tusa, dupa ce Serena a fost atentionata anterior cu privire la incalcarea codului de conduita, a rezultat intr-un punct penalizare si pierderea meciului.

Injuriile aduse de jucatoare arbitrului de tusa au facut pe acesta sa raporteze incidentul arbitrului meciului, Brian Earley. Microfoanele instalate pe terenul de tenis au reusit sa surprinda o parte a discutiei, Serena Williams incercand sa sustina un argument in fata oficialului: "Nu am spus niciodata ca te voi omori! Vorbesti serios?".

Serena Williams aminteste de un alt jucator de tenis, cunoscut pentru iesirile sale la deciziile arbitrilor, John McEnroe.