Sonia Nastase, numita la conducerea hotelului Howard Johnson din Bucuresti

Ziarul Financiar 07.09.2009

Conducerea hotelului de cinci stele Howard Johnson Grand Plaza, controlat de Gabriel Popoviciu, va fi preluata din octombrie anul acesta de Sonia Nastase, dupa incheierea mandatului britanicului Peter Craig Martin, ce a detinut functia de director general din 2006.

Sonia Nastase, 37 de ani, este prima romanca ce vine la conducerea unui hotel de cinci stele din Capitala. Ea are o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, ultimele pozitii ocupate fiind cea de senior associate la firma de consultanta Trend Hospitalityi si cea de director de de vanzari si marketing in cadrul hotelului Howard Johnson .

"In contextul actual al pietei hoteliere de cinci stele, in care gradul de ocupare a scazut simtitor, antrenand o scadere in medie cu 30% a tarifelor fata de cele practicate pana in 2008, eu cred ca suntem angajati intr-o provocare dubla pe de-o parte, aceea de a respecta in continuare standardele segmentului de lux, iar pe de alta parte, aceea de a alinia din nou tarifele pentru a reflecta acele standarde", a declarat Sonia Nastase.