Ritmul alert de viata al romanilor ridica vanzarile restaurantelor cu livrare la domiciliu

Ziarul Financiar 14.09.2008

Cu cativa ani in urma, antreprenorii care riscau sa-si deschida un restaurant destinat in exclusivitate livrarii la domiciliu puteau fi numarati pe degete, intr-o Romanie in care cultura mancarii gatite acasa era extrem de puternica. Acum, fie ca se afla la serviciu sau acasa romanii stau cateva minute bune pentru a consulta pe pagina de internet oferta acestui tip de restaurante.

 

Nu doar companiile de catering au impanzit marile orase din Romania, ci si zecile de restaurante cu livrare exclusiv la domiciliu sau cele care dispun de serviciul take away, ca urmare a "emanciparii" gastronomice a romanilor, dar si a timpului redus de care dispun pentru a lua masa in timpul zilei.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine din ce tip de clienti este alcatuit portofoliul restaurantelor cu livrare la domiciliu si care sunt proiectele jucatorilor in domeniu.