ARIS: Nokia nu a primit facilitati fiscale pentru investitia de la Jucu

Autor: Mediafax 19.02.2008
Nokia nu a primit niciun fel de facilitati fiscale pentru investitia de la Jucu, singurele beneficii acordate producatorului de telefoane mobile fiind cele specifice unui parc industrial, a declarat, astazi, vicepresedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine, Monica Barbuletiu, citata de Mediafax.

Nu inteleg speculatiile care s-au facut pentru cazul Nokia. Din cate cunosc eu, nu au fost acordate niciun fel de facilitati fiscale", a afirmat Barbuletiu intr-o conferinta de presa.

Ea a precizat ca singurele facilitati de care a beneficiat compania finlandeza au fost cele oferite de parcul industrial de la Jucu.

"Parcul industrial are toate facilitatile, respectiv drumuri si utilitati. Parcul Tetarom nu s-a facut pentru Nokia. Sun t multe companii in acel parc care au beneficiat de aceleasi facilitati", a precizat Barbuletiu.

Comisia Europeana a cerut Consiliului Judetean (CJ) Cluj si Consiliului Concurentei informatii privind facilitatile de care beneficiaza Nokia la Jucu, a declarat, vineri, presedintele CJ, Marius Nicoara.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro