Fondatorul Salans, nominalizat la presedintia Curtii Internationale de Arbitraj

Ziarul Financiar 10.06.2008
Carl F. Salans, fondatorul firmei de avocatura Salans, a fost nominalizat in vederea ocuparii pozitiei de Presedinte al Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert (ICC) de la Paris, incepand cu 1 iulie si pana la sfarsitul acestui an, cand va fi numit un Presedinte permanent. Nominalizarea sa va fi supusa aprobarii ICC pe data de 13 iunie.

Carl F. Salans a fondat firma Salans, la Paris, in urma cu 30 de ani, impreuna cu Eliane Heilbronn si Jeffrey M. Hertzfeld. Firma are astazi o practica globala de arbitraj recunoscuta international, fiind activa in 20 de birouri din intreaga lume. Salans are o vasta experienta in relatia cu cele mai prestigioase institutii de arbitraj, acoperind o mare varietate de specializari.

Salans este o firma internationala de drept comercial cu 750 de avocati in 20 birouri de pe trei continente: Almati, Baku, Barcelona, Berlin, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Londra, Madrid, Moscova, New York, Paris, Praga, Shanghai, Sankt Petersburg si Varsovia.