BitDefender vrea peste 40% din piata locala a solutiilor antivirus, in 2007

Ziarul Financiar 26.09.2007
BitDefender, divizia de solutii de securitate a datelor a grupului Softwin, si-a propus pentru acest an depasirea cotei de 40% din piata locala de aplicatii antivirus si conexe, precum antiTrijans si antispyware, estimata la aproximativ 5 milioane de euro.

Oficialii BitDefender se asteapta ca in acest an, valoarea pietei locale a aplicatiilor antivirus sa se aprecieze cu aproximativ 20%.

La inceputul acestui an, compania estima ca veniturile provenite din vanzarea solutiilor de securitate vor ajunge in 2007 la aproximativ 100 de milioane de dolari, din care circa 95% va fi generata de pietele din afara Romaniei.

Din veniturile obtinute de BitDefender pe piata locala, peste 70% sunt obtinute prin intermediul retelei de parteneri formate din 7 distribuitori si circa 500 de reselleri.

Compania a lansat astazi noile solutii BitDefender Antivirus 2008, BitDefender Internet Security 2008 si BitDefender Total Security 2008, destinata tututor utilizatorilor de PC-uri, si care ofera protectii impotriva virusilor, si mesajelor de tip spam, dar si impotriva atacurilor de phishing.