Martha Stewart paraseste boardul companiei

Autor: Catalina Apostoiu 17.03.2004


Martha Stewart a demisionat din pozitia de membru al consiliului de conducere a imperiului media si al decoratiunilor interioare pe care l-a fondat, a anuntat compania la inceputul acestei saptamani, la cateva zile dupa ce Stewart a fost condamnata pentru obstructionarea unei anchete legate de o vanzare de actiuni, relateaza CNN Money.



Martha Stewart Living Omnimedia a anuntat ca Stewart a renuntat la pozitiile de director si director de creatie, dar ca-si va mentine rolul de "director editorial fondator" in cadrul companiei cu sediul in New York.



Un juriu a gasit-o pe Stewart vinovata de obstructionarea justitiei, conspiratie si declaratii false cu privire la vanzarea a aproape 4.000 de actiuni ale ImClone Systems in decembrie 2001, cu o zi inainte ca vesti proaste legate de compania respectiva sa determine o scadere dramatica a valorii acestora.



Compania nu a fost acuzata in cazul lansat de guvern impotriva Marthei Stewart, insa aceasta a avut de suferit din cauza problemelor de ordin legal ale Marthei Stewart, companiile de publicitate nemaifiind interesate de revista acesteia si audienta programelor sale TV scazand.