Cât de tare vor creşte preţurile la locuinţe în Bucureşti în următorul an? ”Anul viitor vom vedea preturi mai mari cu peste 10%”

Autor: Roxana Rosu 15.04.2024

Preturile vor mai creşte în piata rezidentială din Bucureşti, chiar dacă vor fi si zone unde preturile vor stagna, pentru că sunt multe proiecte deja, cum este Pipera, dar şi zone unde preturile vor creşte mult. Cred că anul viitor vom vedea preturi mai mari cu peste 10%,a  declarat Antoanela Comşa, Deputy CEO Meta Estate Trust.

 

”Sper să intrăm într-un proiect rezidential în acest an, alături de un dezvoltator din Bucureşti. Studiem şi partea de comercial şi cea de hoteluri. Randamentele nu sunt la fel de mari ca în rezidential, dar credem în creşterea pietei. Investim de 3-5 ani şi asteptăm un randament bun la final. Plus vrem să venituri recurente, din închirieri”.

Antoanela Comşa spune că există cerere pentru hoteluri de lux la munte şi la mare şi din păcate cele existente, mai ales la mare, nu se pretează unui lant hotelier mare. ”Au camerele mici, putine facilităti, iar transformarea lor ar fi costisitoare”.

Ce a mai declarat Antoanela Comşa: