Alin Truşcă, fondatorul EVOhoreca, furnizor de soluţii de amenajare: „Anul trecut, am avut un număr mai redus de proiecte, însă valoarea acestora a fost semnificativ mai mare, influenţată şi de fluctuaţiile preţurilor pentru materiale“. Businessul a avut anul trecut afaceri de 1,7 mil. euro, după ce a înregistrat o creştere de 10% a veniturilor.

Autor: Miruna Diaconu 26.03.2024

Numărul proiectelor de ame­najare a localurilor din HoReCa a fost mai mic anul trecut, însă valoarea lor a crescut pe fondul unei nevoi mai mari a antreprenorilor de a avea produse premium, dar şi ca urmare a creşterii preţurilor la materiale. Astfel, anul 2023 a fost unul bun pentru piaţa amenajărilor.

„Deşi am avut un număr mai redus de proiecte, valoarea acestora a fost semnificativ mai mare, permiţându-ne astfel să ne păstrăm concentrarea pe rentabilitatea afacerii. Această performanţă a fost influenţată în principal de creşterea valorii medii a proiectelor finalizate în 2023, alături de fluctuaţiile preţurilor pentru produse şi materiale“, spune Alin Truşcă, fondatorul EVOhoreca, furnizor de soluţii de amenajare pentru piaţa HoReCa şi nu numai.